dissabte, 22 d’abril del 2017

Sant Jordi'17 a l'ESO


Els nois i noies d'ESO han realitzat un munt d'activitats per a celebrar aquest sant Jordi. Aqui us deixem una petita mostra de totes elles.

El barri de sant Roc organitza els seus Jocs Florals cada Sant Jordi. A l'acte d'entrega de premis, que va tenir lloc al teatre Blas Infante, van assitir els nostres alumnes finalistes. Moltes de les escoles i instituts del barri hi van participar. El notre centre va aconseguir el primer i segon premis a la categoria de l'aula d'acollida, aconseguit per l'Adiba i la Kashaf; i el primer premi de la categoria de 3r i 4t d'ESO, que va guanyar la Manal.


Els alumnes de 4t han anat al Lestonnac de Barcelona a vendre uns punts de llibre i unes roses que havien fet a la paradeta que els seus companys posen al vestíbul del centre. A més, aprofitant que hi eren, han visitat les instal·lacions del col·legi.


D'altra banda, Un nombrós grup de nois i noies van anar com cada any a la Residència Roca i Pi a regalar als residents unes roses que ells mateixos havien fet i a recitar uns poemes. Al final, però, un improvisada representació de la llegenda de Sant Jordi, interpretada per joves i grans, va posar fi a una jornada inoblidable.


Finalment, els alumnes de 1r i 2n, van optar per anar a fer unes proves físiques al poliesportiu de l'Estació del Nord de Barcelona.

En definitiva, una gran jornada per celebrar el patró de Catalunya.