dilluns, 27 de març del 2017

Gala Benèfica #SONS


Sota el títol #SONS, el passat dissabte, 25 de març, va tenir lloc al teatre de l'escola dels Jesuïtes del Clot la gala benèfica per a les famílies del nostre barri de Sant Roc.


Aquesta gala va tenir diverses parts. Després de la presentació de l'acte i la visualització d'un vídeo sobre el nostre col·legi, el Cor de Gòspel Clot ens va oferir un inoblidable recital de cançons que va fer-nos aixecar dels nostres seients a tots els presents en més d'una ocasió.


Ja gaire bé quan pensàvem que el concert s'havia acabat, i després de les paraules d'agraïment del director del centre, els alumnes de 3r d'ESO, dirigits pel seu professor de música, van pujar a l'escenari i ens van oferir una emotiva versió del clàssic When the Saints Go Marching In, que podeu veure al següent vídeo:


Immediatament després, el Paco, el Morris i l'Ángel, van agafar els seus cajones gitanos i ens van oferir una peça que, literalment, va fer saltar tothom dels seus seients.


Després d'això, i amb tot el públic entregat, el cor de gòspel va tornar a l'escenari per a regalar-nos un parell de cançons més en una gala que, sens dubte, ens va fer vibrar a tots els presents i que serà difícil d'oblidar per la qualitat artística i el cúmul d'emocions que vam viure.