dissabte, 25 de febrer de 2017

The Fonix 2017: Fase Regional

Avui, dissabte 25 de febrer, s'ha celebrat la segona fase del concurs de llengua anglesa, The Fonix, que aquest curs celebra el seu desè aniversari.

Com és habitual, els exàmens han tingut lloc a l'INEFC, i, des d'abans de les 11 del matí, ja hi havia una gran quantitat de participants als voltants d'aquesta facultat situada a la muntanya de Montjuic. A un quart de dotze ha començat el registre dels concursants (enguany, més de 1300 només a la demarcació de Barcelona).

A les dotze en punt han començat les proves, que tenien com a tema l'art i el disseny; i els primers nois i noies han començat a sortir sobre la una del migdia.

Els nostres nois i noies s'han mostrat contents i esperançats en aconseguir passar a la fase final el proper maig; però això no ho sabrem fins al 3 d'abril; data prevista per a la publicació dels resultats dels exàmens d'avui.

Esperem que, efectivament, els hagi anat molt bé i algun d'ells sigui capaç de passar a la fase final. Mentre tant, podem entretenir els nervis mirant les fotos que hem prés abans, durant i desprès d'aquesta desena edició del concurs The Fonix.


En qualsevol cas, però, per a nosaltres, tots quatre són uns merescudíssims guanyadors!